Nieuws Archief

14 April 2009

Vier wedstrijden in twee weekenden


estee plaats van een jury lid gehad voor de rest haalden we alleen maar 1tjes en 2tjes. Tango wonnen we zelfs. Na afloop van de wedstrijd zijn we snel de auto ingesprongen om weer op tijd in ons bedje te liggen, want op 2e paasdag moest nog een wedstrijd gedanst worden.

Het Holland Dansspektakel dat wordt gehouden in Cuijk stond op het programma. Voor het eerst dit seizoen stonden er 10 paren ingeschreven in de B klasse, wat natuurlijk een monster opkomst is. Helaas viel er nog 1 paar af. Er werd dus een voorronde, herkansing en een finale gedanst. De eerste ronde verliep voor ons gevoel niet slecht, wat resulteerde in een directe doorplaatsing naar de finale. Na lang wachten konden we er eindelijk aan beginnen, de finale verliep weer net iets beter dan de ronde ervoor. Uit eindelijk eindigden we op de 3e plaats.

Voor ons was dit de 12eee, vijf 2e en vijf  1ste plaatsen mogen we zeker tevreden zijn over de resultaten in de B klasse. De wedstrijd in Weert bij Limburg Danst starten we in de A klasse.Deel via: