Nieuws Archief

24 February 2008

Den Bosch


Nadat we genoten hebben van de demonstratie in Ter Schorre, hebben we ons gericht op de dag erna. De wedstrijd in Den Bosch. Het bleek weer een drukke wedstrijd te zijn met 26 paren in de D klasse. De voorronde werd verdeeld in twee series, dat was dus met 13 paren op de vloer. Eigenlijk wel veel te druk. Het was dus moeilijk om op te vallen. Gelukkig werden we wel gelijk door geplaatst naar de halve finale. In de halve finale was het weer zo druk op de vloer, er stonden nu 12 paren op de vloer. Deze ronde liep voor ons gevoel wat beter dan de voorronde ondanks dat we regelmatig stil stonden door de drukte.

Om te promoveren naar de C klasse moesten we deze wedstrijd 2 promotie punten halen. Door de drukke wedstrijd kreeg de nummer 6 al 1 promotie punten. Dus om te promoveren moesten we 5e worden.

Gelukkig stonden we in de finale. Met maar 6 paar op de vloer was dit veel lekkerder dansen. De uitstraling en overtuiging was er. Na de finale was het wachten op de prijsuitreiking. Dit duurde zoals gewoonlijk weer veel te lang. Nog steeds snap ik niet waarom we zo lang naar de latin moeten kijken.

Uiteindelijk zijn we 2 geworden en zijn we gepromoveerd naar de C klasse!!!
A.s zondag is de eerste wedstrijd in de C klasse al. Deze keer moeten we naar Badhoevedorp.


Deel via: