Nieuws Archief

2 March 2008

Eerste wedstrijd C klasse


Afgelopen zondag werd in Badhoevedorp de wedstrijd 'De Danser' gehouden. Voor ons was dit de eerste wedstrijd in de C-klasse. Er deden 14 paren mee, een normaal aantal in de C-klasse. De klasse is namelijk een stuk kleiner dan de D-klasse.

De voorronde verliep goed, het was erg druk. Alle 14 paren stonden te gelijk op de vloer. Wonder boven wonder hebben we weinig last gehad van de drukte. Op een of andere manier dansten we overal langs. Toen bekend werd dat we gelijk waren doorgeplaatst naar de halve finale gingen we uit ons dak. De eerste keer in de C en dan gelijk door naar de halve finale.

Ook in de halve finale was het redelijk druk op de vloer, nu stond er nog 12 paar op de vloer. Voor ons gevoel ging de halve finale stukken beter dan de voorronde. We dansten met veel meer rust. De Quickstep ging helemaal verkeerd door de drukte kwamen we veel paren tegen op onze weg over de vloer. Helaas resulteerde dit niet in een finale plaats. Ondanks dat waren we erg tevreden over de uitslag.

Thuis gekomen stond de uitslag van de jury online. In de voorronde hebben we 12 crosjes gehaald, we werden als gedeelde 5e doorgeplaatst naar de halve finale. Erg verbaast waren we, toen we zagen dat we in de halve finale in totaal maar drie crossen hebben behaald. Dit viel erg tegen, maar niet getreurd maandag gaan we weer hard trainen in Antwerpen en dan op naar Cuijk op 2e paasdag.


Deel via: