Nieuws Archief

22 September 2008

7e Herfst Trophy Langdorp


Na een zomer hard trainen begon 21 september het seizoen pas echt met de 7e Herfst Trophy in Langdorp. Eenmaal aangekomen bleek het een zware wedstrijd te worden. De nummer 6 en 7 van Nederland, 3 hoofdklasse paren van de NDO en een aantal sterke Belgische paren hadden zich ingeschreven. In totaal waren er 13 paren.

Wij beschouwden deze wedstrijd als een wedstrijd om weer in te komen na een lange zomer zonder wedstrijden. Toch was ons doel om mee te draaien in dit sterke deelnemersveld. Dit moest ook wel want onze trainer Guy Sas stond in het jurypanel. Natuurlijk wilden we het beste van ons dansen laten zien. Jasmijn haar gloednieuwe jurk hielp ons daar perfect bij.

De voorronde dansten we vol overtuiging en verliep onverwachts heel erg goed. We behaalden 8 crossen en stonden op een gedeelde 5e plaats met nog 2 andere paren. De eerste 4 werden direct doorgeplaatst naar de finale.

De herkansing verliep voor ons gevoel iets minder dan de ronde ervoor. Dit resulteerde uit eindelijk in een 8ste plaats.
Met een tevreden blik kunnen we terug kijken op een succesvolle wedstrijd. We hebben laten zien in de voorronde dat we mee hebben kunnen dingen om een plaats in de finale. Zelfs onze trainer vond dat we een sterke wedstrijd hadden gedanst.

Nu hard trainen voor de komende wedstrijd.

 


Deel via: