Nieuws Archief

25 November 2011

WDSF International Open Parijs

Nadat we genoten hebben van alle felicitaties en leuke berichten stond het weekend na het NK alweer in het teken van de volgende wedstrijd.


Op 12 november vetrokken wij in de middag naar Parijs. Waar we de volgende dag de WDSF International Open zouden dansen. Na een betrekkelijk korte rit kwamen we vroeg in de avond aan in Champ sur Marne, het studentengedeelte van Parijs. Ons hotel bevond zich naast de universiteit, waar wij de volgende dag onze wedstrijd dansten. Ingecheckt in hotel kwamen we erachter dat we niet meer in het Van der Valk van Almere waren, zoals de week ervoor. We werden ingedeeld in een rokerskamer, bah. Gelukkig na aangeven dat we dit liever niet hadden, kregen we al snel een andere kamer. Na nog even lekker ontspannen een filmpje te hebben gekeken zijn we op tijd gaan slapen.

De volgende ochtend hadden we een heerlijk Fransontbijt. Waarna we tijd genoeg hadden om even een bezoekje aan de zaal te brengen. Nadat we daar rustig rond hadden gekeken gingen we terug naar het hotel. Haren en make-up in orde brengen. Om 2 uur ís middags startte onze wedstrijd. Gezien de inschrijvingen bleek het een zware wedstrijd te worden. Zo ongeveer van hetzelfde niveau als de WDSF wedstrijd in Mons. Waar we na de herkansing de 2e ronde wisten te bereiken.

Dit keer met ons goede gevoel na het NK hoopten we weer de 2e ronde te kunnen halen. De eerste ronde verliep redelijk, voor ons gevoel hebben we ons NK niveau goed weten te evenaren. Wat resulteerde in geen herkansing. We werden direct doorgeplaatst! In de herkansing stonden heel wat koppels die voorheen boven ons eindigden. Dus met deze directe doorplaatsing waren wij al erg tevreden. In de tweede ronde kwamen er nog extra sterkoppels bij. Wat de wedstrijd nog een stukje zwaarder maakte. De tweede ronde verliep iets minder dan de eerste, we zijn 41e geworden waar we blij mee zijn.

Het avontuur in Parijs was nog niet klaar. De volgende ochtend vertrokken we alweer vroeg, want Jasmijn had voor haar verjaardag een bezoekje aan Disneyland Parijs gekregen.

Vanuit onze hotelkamer hebben we nog goede zaken gedaan in Parijs. Ciccio heeft zijn oude Matteonipak weten te verkopen en Jasmijn haar allereerste ballroomjurk.

 


Deel via: