Nieuws Archief

19 October 2011

Holland Masters 2011


Nadat in één weekend twee jurken werden verkocht heeft onze sponsor Fashion Design Marleen met spoed een nieuwe jurk gemaakt want een week erna moesten wij al een wedstrijd dansen. De zwart witte sponsorjurk zal voortaan te bewonderen zijn in Oostenrijk en de gele jurk danst nog wel in Nederland. Zondag 16 oktober hebben we voor het eerst in de nieuwe jurk gedanst tijdens de Holland Masters in Papendal Arnhem. Een wedstrijd dat dit jaar weer perfect werd georganiseerd door Cor v/d Stroet en David Simon.

Wij namen deel aan de WDSF International open standaard. 79 koppels hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Met een goed gevoel dansten we de eerste ronde. Na de eerste ronde ontvingen we veel positieve reacties over ons dansen en de nieuwe jurk. We gingen er al van uit dat er een herkansing gedanst zou moeten worden, aangezien het niveau dit jaar erg hoog lag. Dat onze verbazing was dit niet nodig. We waren direct geplaatst voor de beste 48. Nu hadden we ongeveer 3 uur rust.

De beste 24 halen zou een zware opgave worden. Toch lukte het ons om daar niet heel ver vandaan te eindigen. We eindigden op een 31e plaats. Als 3e Nederlands koppel. Een prestatie waar we zeer tevreden mee zijn. Natuurlijk wil je altijd meer, maar de 24 was gezien het deelnemers veld nog niet mogelijk.

Tijdens de wedstrijd was er nog meer succes voor ons. Nadat er al 2 jurken werden verkocht deze maand is nu ook een sponsorpak verkocht. Waarmee we onze sponsor FDM natuurlijk enorm blij maken. Komende week staat er weer een druk programma op de planning. Veel trainen, een bijeenkomst van Olympisch Netwerk Zeeland en op zaterdag en zondag een wedstrijd. Op zaterdag de WDSF International Open Standard in Mons en op zondag de BeNeLuxkampioenschappen in Amstelveen.


Deel via: