Nieuws Archief

8 September 2011

German Open Championships 2011


Na een spannende race tegen de klok arriveerden wij op woensdag 17 net op tijd in Stuttgart. Om 3 uur had Jasmijn een afspraak in de Liederhallen met Lella van Fabulous Cosmetics. Ze heeft haar haren speciaal laten doen door Lella voor de wedstrijd. Na ongeveer 45 minuten was ze klaar, het resultaat mag er wezen. Nog even op de foto, zodat Lella Jasmijn haar kapsel als voorbeeld kan gebruiken, daarna moest Lella weer snel door met een van de vele volgende klanten. Ze stonden heel de week volgeboekt.

 

De donderdag stond pas in het teken van onze eerste wedstrijd. Dit was de GOC Rising Star standard. Heel vroeg in de ochtend stond deze wedstrijd gepland. Ondanks de vroegte wisten we een redelijke eerste ronde neer te zetten. Alleen onze Engelse Wals was even inkomen. Helaas bleef het bij een eerste ronde en behaalden we de tweede ronde net niet. We moesten genoeg nemen met de 166e plaats van de 277. We eindigden als 3e Nederlands danspaar.

 

De Grand Slam wedstrijd startte op vrijdag vroeg in de morgen. Het is duidelijk dat de GOC een van de grootste wedstrijd is, er deden in de Grand Slam standard maar liefst 334 koppels mee. Onze eerste ronde verliep een stuk beter dan de eerste ronde van de Rising Star. We hadden goede hoop om door te gaan naar de 2e ronde. De beste 207 koppels. Helaas wisten we dit niet bereiken en moesten genoegen nemen met een 233e plaats.

Wat wel even een tegenvaller was. Aangezien het dansen goed liep, veel positieve reacties kregen en dan net buiten de boot vallen is dan pijnlijk.

We hebben het tegenvallende resultaat snel aan de kant gezet en genoten van het prachtige dansen en het shoppen bij de vele stands van de bekende dans merken.

 

Ook onze sponsor was aanwezig in Stuttgart, Ciccio danste namelijk voor het eerst in het nieuwe danspak van Fashion Design Marleen. Ook Jasmijn heeft samen met onze sponsor geshopt voor een nieuwe NK jurk. Die natuurlijk prachtig gaat worden. Wij zijn Marleen en Ghislain hier enorm dankbaar voor en we zijn blij samen met hen te werken.

Ondanks het tegenvallende resultaat hebben we genoten van het de paar dagen dat we in Stuttgart waren. Na ons Stuttgart avontuur hebben we voor het eerst in lange tijd 5 dagen echt vrij genomen. Niet gedanst, maar uitgerust. Nu zijn we helemaal opgeladen om er weer keihard tegenaan te gaan en ons voor te bereiden op het Nederlands Kampioenschap ballroom 6 november in Almere.

 

 


Deel via: