Nieuws Archief

31 March 2009

Planning zomerseizoen


Dit seizoen is er in mei geen Nederlands Kampioenschap. Het kampioenschap is verplaatst naar november. Vandaar dat we er dus voor moeten zorgen dat we tegen november helemaal in topvorm zijn. Als gevolg hiervan kunnen we in de zomer geen lange dansstop nemen. Het is niet alleen belangrijk dat er in de zomerperiode wordt getraind, maar er moeten ook wedstrijden worden gedanst. We hebben al een kleine planning gemaakt.

Als eerste staat er een hele mooie en grote wedstrijd op het programma. Ja, de tickets voor het vliegtuig hebben we al en het hotel is gereserveerd. We gaan eind mei naar Blackpool. Niet om alleen te kijken, maar juist om mee te doen!! We hebben er al super veel zin in

Na thuiskomst staat er alweer een volgende wedstrijd op het programma, de IDSF open in Hasselt.

Daarna is het in juni even rustig. In juli staat er een IDSF wedstrijd in Wuppertal op het programma. De week erna nemen we een weekje vakantie. Niet echt vakantie natuurlijk, want we willen dansen. We gaan op vakantie naar Alassio waar we ook gelijk aan twee wedstrijden deelnemen.
In augustus willen we Stuttgart ook meepakken, zodat we verspreid over de gehele zomerperiode een aantal wedstrijden hebben en ons perfect kunnen voorbereiden op het begin van het nieuwe seizoen.

 Deel via: