4 December 2012

Stilte op de website


Kindarena Rouen

Erg eigenlijk, het laatste bericht op de website is alweer geleden van augustus. Nu we weer terug aan het dansen zijn na de lange blessure van Jasmijn hadden we het voornemen om met enige regelmaat berichten te plaatsen op de website. Helaas is dit niet gelukt. Gelukkig komt het niet omdat we niets te melden hebben of omdat we niet dansen door de blessure van Jasmijn. In tegendeel juist we hebben het eigenlijk te druk om nieuws te plaatsen op de website.

In de periode van het laatste bericht tot nu hebben we gelukkig veel gedanst. Meedoen aan veel wedstrijden was het doel, terug het wedstrijdritme opbouwen. Dit lukt aardig. We dansten wedstrijden in Stuttgart(131e en 245e), Antwerpen(13e), Arnhem(24e), Mons(42e), Timisoara(ro)(26e), Parijs(26e) en onze laatste wedstrijd was in Rouen Frankrijk(6e). Waar de allereerste WDSF International Open finale werd bereikt. Voor een zaal met wel 1500 man publiek. Dit was natuurlijk een super ervaring, en erg spannend.

Het jaar 2012 zit er bijna op, voor ons niet echt een succesvol jaar. Maar we hebben het overleefd. En we zijn gelukkig weer bezig. We dansen nog 1 wedstrijd in het buitenland dit jaar. Komend weekend is de Spanish Open in Salou, hier doen we mee aan de WDSF World Open Standard.

Dit keer beloven we het echt, na het weekend staat er een verslag van Salou op de website.


Deel via: