10 January 2012

Nominatie Zeeuwse Topsportploeg 2011


Eind december kregen via Topsport Zeeland leuk nieuws te horen. Op 2 februari wordt het Zeeuws Topsport Gala georganiseerd. Hier wordt de Zeeuwse Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent, Aangepast sporter met lichamelijke beperking en Aangepast sporter met een verstandelijke beperking bekend gemaakt. Wij zijn door Topsport Zeeland genomineerd voor Zeeuwse Sportploeg van 2011. Het voelde als een enorme eer om genomineerd te worden, en erg positief om erkenning te krijgen voor onze wat onderbelichte sport. We zijn blij met de aandacht die we krijgen van Omroep Zeeland en het regionale dagblad De PZC.

We moeten het opnemen tegen een zaalvoetbal en een basketbalploeg. Natuurlijk willen wij deze titel in de wacht slepen. Hiervoor kan vanaf 11 januari gestemd worden op de website van Omroep Zeeland en de PZC. www.omroepzeeland.nl/sportploegvanhetjaar

Videofragment gemaakt door Omroep Zeeland:

www.omroepzeeland.nl/nieuws/danspaar-pecorarovan-jole-blij-verrast-met-nominatie

 

We zullen alle stemmen hard nodig hebben, daarom roepen we iedereen op om op ons te stemmen. Om zo de danssport nog extra te belichten hopen we natuurlijk te winnen.


Deel via: